Változik a boltok nyitva tartása! Erre érdemes figyelni

2015.08.17 17:53

Hosszú hétvége előtt állunk, érdemes figyelni arra, hogy változik a boltok nyitva tartása. Nem nehéz megjósolni azt sem, hogy kedden és szerdán a szokásosnál többen indulnak majd vásárolni.

A boltok nyitva tartása az alábbiak szerint alakul a következő napokban:

Augusztus 19-én, SZERDÁN a boltok a szokásos rendben várják a vevőket, a hipermarketek este 10-kor zárnak, a plázák boltjai általában 8-ig, 9-ig tartanak nyitva.

Augusztus 20-án, CSÜTÖRTÖKÖN a legtöbb bolt zárva tart. Csak néhány kisboltban, virágboltban, illetve a benzinkutaknál vásárolhatunk.

Augusztus 21-én PÉNTEKEN a boltok a szokásos hétköznapi rend szerint tartanak nyitva. Több plázában este 10-ig is várják a vevőket.

Augusztus 22-én, SZOMBATON a megszokott szombati nyitva tartás lesz érvényben. Érdemes figyelni arra, hogy lehetnek olyan kisboltok, szaküzletek, amelyek nem nyitnak ki a hétvégén.

VASÁRNAP, 23-án inkább ne induljunk vásárolni. Néhány üzlettől eltekintve - akik most, például az iskolakezdésre időzítve használják ki "szabad" vasárnapjukat - szinte minden zárva tart majd, ahogy azt vasárnaponként már megszokhattuk.

Érdemes figyelni arra, hogy várhatóan kedden, szerdán és pénteken is a szokásosnál többen lesznek majd a boltokban, így elképzelhető, hogy hosszabb sorokra kell számítanunk.

penzcentrum.hu