Vége a jó időnek? Eső, szél, lehűlés

2015.11.14 22:05

Vasárnapra északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és többfelé kialakulhat szitálás, illetve eső. A déli, délnyugati tájakon várható inkább csak csapadékmentes idő, és itt időnként a nap is kisüthet. Élénk, erős lesz a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-7°C között várható, napközben pedig 7-14°C-ot mérhetünk, a csapadékosabb tájakon lesz a hidegebb. Melegfronti hatás várható.

Hétfőn eleinte még főként keleten-északkeleten lehet kisebb eső, szitálás, később azonban nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, és egyre többfelé kisüt a nap. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugati szél. Az enyhe hajnalt követően délután 12-18 fok várható.

Kedden változóan felhős, de csapadékmentes időre van kilátás. A szél veszít erejéből. Hajnalban kicsit hűvösebb lesz, de fagytól nem kell tartani, napközben pedig 13-18°C várható.

Szerdán ismét számíthatunk többfelé kisebb esőre, záporokra, és a szél is feltámad újra. Délután 11-17°C várható. Csütörtökre megszűnik a csapadék, felszakadozik a felhőzet, és kisüt a nap. A hűvösebb hajnalt követően délután 12-17°C-ot mérhetünk.

idokep.hu

 

—————

Vissza