Vízosztás a pályaudvarokon

2019.06.12 14:01

Június 12-én déltől délután 5 óráig ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START, a hőségriasztás ideje alatt. Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

Képtalálat a következőre: „vízosztás hőség https”

 

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, zalaegerszegi, siófoki, veszprémi, tapolcai és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság ma 12 órától, június 16-án 17 óráig, illetve addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja.
 
A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.
 
A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során – a megbízható üzemkészség érdekében – különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.
 
MÁVINFORM