„Vona támogatná a migránsbetelepítést: Jakab Péter valljon színt!

2017.01.25 15:01

Színvallásra szólította fel szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos frakcióvezetőt Hubay György önkormányzati képviselő, a városi rendészeti bizottság elnöke Vona Gábor Jobbik-pártelnök nyilatkozataival kapcsolatban.

hubay_sajtotaj_170125ml_2.jpg

Hubay György

 

A Jobbik elnöke, Vona Gábor, a napokban két felháborodást keltő nyilatkozatot is tett. Az egyik szerint "lehet gondolkozni azon, hogy kvóták alapján szétosszuk az Európai Unióban lévő migránsokat." Míg a másik nyilatkozatában a Jobbik elnöke "engedélyezné Magyarországon mecsetek építését." – mondta el Hubay György.

- A kötelező migráns betelepítési kvóta elleni kampányban már megkérdeztük a miskolci jobbikosokat, hogy szerintük hova és pontosan hány embert kellene betelepíteni a városba. A miskolci jobbikos frakcióvezető, Jakab Péter, a párt országos szóvivője. Ő nyilvánvalóan csak azt mondhatja, amivel a főnöke, a párt elnöke, egyetért – tette hozzá a városi rendészeti bizottság elnöke.

- Jakab ezért valljon színt, mondja meg, hogy ő hova, melyik miskolci városrészbe, pontosan hány migránst telepítene? Jakab Pétertől, Pakusza Zoltántól és a többi miskolci jobbikostól kérdezzük: hogy állnak a mecsetépítéssel? Szerintük Miskolcon hol lenne megfelelő helye egy mecsetnek, netán mecseteknek? – tette fel a kérdést Hubay György?

minap.hu