Weber: nem sikerült minden problémát megbeszélnünk

2019.03.12 17:11

Orbán Viktorral tárgyalt Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje. Mint mondta, nem sikerült minden problémát megbeszélniük, de a tárgyaláson sok kérdésről, konstruktív légkörben beszélgettek.

Budapest, 2019. március 12.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadta Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét 2019. március 12-én.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Fotó: Szecsődi Balázs / Miniszterelnökség / MTI
 

 

A Dohány utcai zsinagógánál tartott gyors sajtótájékoztatót Manfred Weber. Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje elmondta, sok kérdésről beszéltek, konstruktív légkörben Orbán Viktorral. A problémák mindegyike nem került megoldásra, az EPP-n belül tovább folynak a tárgyalások – fogalmazott Weber.

 

Az Európai Néppárt vezetője hangsúlyozta, hogy alapvető értékeket képviselnek a Néppártban, amelyeket minden pártnak be kell tartania. Hozzátette: az ő feladata az, hogy hidakat építsen és megoldásokat találjon, nem pedig az, hogy konfliktusokat kreáljon.

 

mti.hu