„Zöld Szív” fotókiállítás – több mint egymillió forint gyűlt össze

2018.01.20 16:22

Véget ért az Északerdő Zrt. „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság. A kiállított fotók eladásából több mint egymillió forint gyűlt össze.

zoldsziv_004a.jpg

A Miskolc Plazaban negyvenhét képet állítottak ki, amiket az erdőgazdaság munkatársai (Bózsó Gyula, Buday Péter, Fehér János, Koroknai József, Mihók István, Molnár Viktor, Váradi Gábor) készítettek. A fotók megvásárlására 2017. december 1. és 2018. január 10. között volt lehetőség.

Az akció ideje alatt több mint egymillió forintot sikerült összegyűjteni. A teljes összeget átutalták a koraszülöttek mentésével és szállításával foglalkozó Segíts Élni Alapítvány számlájára. A pénzből speciális eszközöket, műszereket és olyan kiegészítőket vásárolnak majd az illetékesek, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a babák mindennapjait az ellátásuk során.

– Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé. Reményeink szerint a jótékonysági akció is bizonyítja, hogy társaságunk igyekszik szerepet vállalni a társadalom számára fontos ügyekben – fogalmazott Zay Adorján, az Északerdő Zrt. vezérigazgatója.

 

minap.hu