Zsiga Marcell a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs igazgatója

2016.12.07 20:06

Zsiga Marcell váltja Bánki Anitát a Szerencsjáték Zrt. Marketing és Kommunikációs Igazgatóság élén.

Zsiga Marcell

Zsiga a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs tevékenységét végző Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője volt eddig.

Zsiga Marcell jogász pár éve Miskolc fideszes alpolgármestere volt, és azon nyilatkozata miatt vált ismertté, amely szerint havi 47 ezer forintból meg lehet élni, miközben a sajtó megírta, hogy ő maga bruttó másfél millióból él. Zsigát "a jövő évi marketingkommunikációs feladatok zavartalan ellátása érdekében" nevezték ki, áll a hivatalos közleményben.

 

Az Index megjegyzi, hogy Zsiga akkor is a hírekbe került, amikor a fideszes politikus ellen a Blikk kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást, mondván: vagyonnyilatkozatai alapján Zsiga Marcell nem rendelkezett elég forrással és jövedelemmel, hogy feleségével közösen megvásárolhasson egy 40 milliós házat. De Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke 2013. február végén azt mondta, Zsiga kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért kormánypárti szavazatokkal úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást.

kreativ.hu